seddfck8d's blog


men ordförande douglas park fotbollströjor med namn och nummer gratis, bidrag till 15:00
Rangers erkänner att de kommer att behöva samla in mer än £ 20 miljoner i nya investeringar i slutet av nästa säsong efter att ha avslöjat ännu fler förluster i kölvattnet av koronaviruskrisen.
Men ordförande Douglas Park och regissör John Bennett har kommit överens om att fortsätta att ge Ibrox-klubben lån för att täcka bristerna.
Kassaflödesfrågan bekräftades i Light Blues 'senaste årsredovisning, som visar att Rangers gjorde ett rörelseresultat på 15,9 miljoner pund för räkenskapsåret fram till juni.
fotbollströja barn eget tryck
Den siffran är en ökning på 4,3 miljoner pund jämfört med förra årets förluster och kommer efter att säsongen 2019-20 tvingades begränsas tidigt i mars på grund av pandemin.
Rangers såg emellertid intäkterna öka med cirka 6 miljoner pund tack vare ökade UEFA-prispengar på baksidan av klubbens körning till 16-åren i Europa League förra termin och ett nytt kitavtal med Castore, medan de åter sålde ut deras säsongsbiljettilldelning till fans som har tvingats se sitt lag i aktion via klubbens online-TV-kanal.
Och med anhängare som fortfarande är utestängda från att komma in på stadion över hela landet på grund av Covid-19, erkänner Rangers-chefer att det fortfarande finns osäkerhet om klubbens ekonomiska bild eftersom de möter upp till månader fortfarande utan viktiga intäktsströmmar på matchdag.
maglie calcio
Det tillägger att Park och Bennett har nått en överenskommelse med Ibrox-styrelsen om att de kommer att se dem 'tillhandahålla ytterligare lånefaciliteter vid behov för att möta brister'.
Park - som steg fram för att ersätta Dave King som ordförande tidigare i år - har redan lyckats vinna nya investeringar under de senaste veckorna, med den japanbaserade affärsmannen Stuart Gibson som plogade 8 miljoner pund i klubben förra månaden.
köpa fotbollströjor
Snabbare måluppdateringar. Hundratals lag och ligor. Gratis Premier League, EFL och skotska höjdpunkter. Ladda ner appen nu.
fotbollströjor
Missa inte din chans att landa £ 250 000 i Super 6-omgången på lördagar. Spela gratis, bidrag till 15:00.

maglietta ronaldo real madrid bambino

Inter Milan paita

jalkapallo paidat

liverpool drakt 20/21

Jalkapallo Pelipaita RB Leipzig