Siteler's blog

Özgür düşünen, yeniliklere açık tiny house sektörüne çözüm getiren, tiny house hareketine ait yenilikleri ve teknolojileri sürekli takip eden ve uygulayan, kurumsal yapısını bu düşünce çerçevesinde birleştiren bir vizyonun ürünü olan pera tiny house modellerimizi çok seveceksiniz. Dünyada son yıllarda popüler olan tekerlekli küçük evlerde yaşam tarzının Türkiye’deki üreticisidir. Trainer tiny house size doğayla iç içe, küçük alanlarda evinizin konforunu sunmayı amaçlar. Birbirinden güzel, yenilikçi tiny house modelleri ile, Minimal alanları en kullanışlı şekilde planlayarak evinizi sadeleştirir. Pera tiny house sadece yaz tatillerinde değil, yoğun iş temposundan evinize döndüğünüzde, aileniz ile güzel bir hafta sonu geçirmek istediğinizde size villa yaşamını sadeleştirerek sunar. Trainer tiny house, sadece kullanım alanlarında değil aynı zamanda ekonomik anlamda da sadeleştirme sunar.

pera tiny house

Küçük evinizle, kiralayabileceğiniz veya size ait, imarlı, imarsız arsa ya da bahçede yaşayabilirsiniz. Tekerlekli bir küçük ev satın almanız ya da kiralamanız durumunda da, dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde dilediğiniz süre konaklayabilme, tatil yapabilme ya da yaşayabilme fırsatını yakalarsınız. Deprem kuşağında olan bir ülkede, özellikle yaşanılan pandemi süreci sonrasında karşılaşılması beklenen, yeni normal olarak adlandırılabilecek bir zaman dilimi tüm insanlığı beklemektedir. Bu sebeplerle, insanların kalabalıktan uzak, güvenli, sakin bir yaşam sürmesine olanak sağlayan bu küçük evleri siz de harika bir alternatif olarak değerlendirmelisiniz. Peki herkesin imrenerek baktığı tiny house felsefesine Türkiye’de nasıl bakılıyor? Elbette, geniş evlerde yaşamayı seven, büyük ailelere sahip insanlara göre değiller. Mobil ya da sabit küçük bir eve taşınmak, önemli yaşam tarzı değişikliklerini de beraberinde getirmektedir. Ancak pek çok insan için küçük bir ev büyük bir hayalin gerçekleşmesi demektir.

Hurda alımı ve satım ve geri dönüşümü yaparak çevreyi güzelleştirme yönünde bize düşen görevi, son teknoloji araçlarımızla ve uzman personelle, gerekli kanunlar çerçevesinde yerine getirmekteyiz. Baytar metal olarak bizleri diğer firmalardan ayıran en büyük özellik, günümüz şartlarında gerekli olan; teknoloji, ekipman ve uzman personele sahip olmamızdır. Bu sayede sizlere verilen sözler çerçevesinde, teslimatı zamanında yapmaktayız. Ayrıca sizlerden aldığımız geri dönüşüm ürünlerini, uzman kadromuzla ve ileri teknolojimizle işleyerek neredeyse tamamını geri kazanarak; hem bizim hem de sizin ekonominize büyük bir katkı da bulunuyoruz. En yakın tuzla hurdacı | ataşehir hurdacı | beykoz hurdacı | bostancı hurdacı | çayırova hurdacı | çekmeköy hurdacı | darıca hurdacı | dilovası hurdacı | dudullu hurdacı | gebze hurdacı | kadıköy hurdacı | kadosan hurdacı | kartal hurdacı | kaynarca hurdacı | koşuyolu hurdacı | kozyatağı hurdacı | kurtköy hurdacı | maltepe hurdacı | orhanlı hurdacı | pendik hurdacı | samandıra hurdacı İstanbul’un tüm semtlerinde bina yıkımı hizmeti yapıyoruz. Özellikle kentsel dönüşüm kapsamında yeni binalar yapılacak olan ilçelerde, eski iş yeri, depo, fabrika, apartman gibi binaların yıkım işlemini gerçekleştiriyoruz. İşinde uzman çalışanlarımız ile çevreye zarar vermeden yıkım işlemini güvenli bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Hurda karşılığı yıkım hizmeti sunan firmamız, moloz taşınması konusunda da her türlü yardımı sunmaktadır. İnşaat alanlarında artık işinize yaramayacak olan ne var satın almaktayız. İnşaat demiri, teleskobik direk, iskele, çatı malzemeleri 2. el olarak alınmaktadır. Şantiye alanlarında birikip işinizi engelleyen her türden hurdayı ve ikinci el malzemeyi uygun fiyattan alırız. Yerinizi bize whatsapptan gönderin aynı gün gelip peşin ödeyerek alalım. Adresinizi konum olarak attıktan sonra açık adresi de yazarsanız çok seviniriz. Güvenilir sancaktepe hurdacı | suadiye hurdacı | sultanbeyli hurdacı | şile hurdacı | ümraniye hurdacı | üsküdar hurdacı | yenisahra hurdacı firmaları İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında tüm inşaat şantiyelerine konteyner bırakma imkanımız vardır. İnanın bu size çok büyük kolaylık sağlayacaktır. Atıl duruma gelmeden elinizdeki ikinci el inşaat malzemeleri nakit paraya çevrilmiş olacak. Üstelik siz hiç yorulmayacaksınız. Ekiplerimiz dilediğiniz tarih ve saatte sizin çalışmanızı engellemeden alım işlemini gerçekleştirir. Başakşehir ve Bahçeşehir civarında şantiye alanlarından aynı gün içinde tonaj sınırı olmadan hurda demir alabiliyoruz. Sizlere en iyi fiyatı verebilmemiz için biz çalışma yerinizde bulunan malzemelerin (hurda veya ikinci el) detaylı bilgisini vermeniz. Ayrıca alandan fotoğraf göndermeniz oldukça faydalı olacaktır. İş makinesi, kamyon veya tercihe göre dorse ekiplerimizce getirilecektir.

Çatı merdiveni merdiven çatı katına kolay ve güvenli erişim imkanı sunar. Montajı takiben katlanıp tavana kaldırılabilen merdiven yerden kazanç sağlamaktadır. LWK çatı katı merdiveni çamdan imal edilmiştir ve üç ya da dört kat katlanır bölümden oluşmaktadır. Şık bir şekilde hazırlanmış kapak ilave bir dekoratif cila gerektirmez. Çatı merdiveni büyük önem ısı kaybını minimize yerleştirilir enerji tasarruflu binalar için tasarlanmış yüksek yalıtımlıdır. Çatı merdvieni modelleri çatı odasında yer kazandırır ve de çok küçük bir kapak açıklığına kurulabilir. Sizde çatı katlarınızda şık bir görünüm ve kullanılmayan çatı aralarına ulaşmak istiyorsanız, teleskopik çatı merdivenlerimizi temin edebilirsiniz. Çatı katı merdiveni dayanıklı ve işlevsel olup çatı katına kolay erişim sağlar. Çatı merdivenleri her durum için en uygun çözümdür. Zengin standart ölçülerde ve verilen ölçüye göre üretim mevcuttur. Kullanımları kolay, rahat ve güvenlidir. Çatı merdiveni kampanyalarımız hakkında detaylı bilgi alın. Fiyat sorun, güncel indirim ve kampanyaları görüntüleyin.

fakro çatı merdivenleri

Firmamızın birikimiyle üretilen ahşap ve alüminyum çatı merdivenlerinde 4.30mt yüksekliğe kadar istenen kasa ölçüsünde motorlu, uzaktan kumandalı alternatifli şık çözümler. Merdiven kullanımının en yüksek konfor sağlamak için tasarlandı. Merdiven yükleme işlemi tavan yüksekliği merdivenin uzunluğunun kolay ayarlama ile kolaylaştırılmıştır. Güvenlik ve kullanıcı konforu için iki korkuluk ile donatılmıştır. Merdiven açılımı için özel destek mekanizmasıda bulunmaktadır. Merdiven kutu içinde entegre çerçeve, metal bitirme kaburgalar ve hızlı kurulum vardır daha hızlı tavan montaj izin parantez.

Balkon, varenda ve teraslarda cam balkon kullanabilirsiniz. Bu açık alanlarınızın fiziki yapısı nasıl olursa olsun camla kolay ve güvenle kapatılabilir. Cam balkon şiddetli rüzgar alan yerlerde de kullanılabilir. Güvenli yapısıyla hem kırılmaz hem de rüzgarı ve soğuk havayı önler. Cam balkon ayrıca dışarıdan gelen istenmeyen gürültü ve seslerin içeriye girmesini de önler. Cam balkonlar iş yeri ve evelerinizde açık alanların ek kapalı alanlar oluşturması ile katlanabilir özelliğiyle açık alanların istenildiği zaman tekrar kullanıma kazandırılmasını sağlar. Cam Balkon kullanıldığı alanlarda ısı değerinin artmasıyla enerjide tasarruf sağlar. Cam balkonlar estetik yapısıyla uygulanan yapıların değerinin artmasına katkı sağlar. Cam balkonlar iş yerlerinin kullanım alanlarının artırılmasının yanı sıra estetik görüntüsüyle tercih edilebilirliğini artırmaktadır. Yıllardır cam sistemleri sektöründe hizmet verdiğimizde üretim ve montaj hatalarını en aza indirerek eviniz ve iş yerinizde güvenle, gönül rahatlığıyla kullanacağınız cam balkon üretim ve montajlarını gerçekleştiriyoruz.

cam balkon

Tamperli camlar sayesinde hırsızlık riskine karşı en iyi önlemi sağlar. Uygun fiyatı ve yıllara meydan okuyan alüminyum ve cam ürünlerinin bir arada kullanılmasıyla üretildiğinden betonarme yapılar için en ideal çözümü sunar. Ev ve işyerlerine dört mevsim balkon keyfini yaşamanızı sağlayan cam balkon sistemleri ihtiyacınıza en ideal çözümdür. 15 m2 ve üzeri cam balkon taleplerinde müşteriye özel fiyat teklifleriyle cam balkon alanında siz müşterilerin bütçesini firmamız düşünerek cebinize dost cam balkon hizmeti sunmaktadır. Türkiye'de ilk defa 5 yıl sunduğu garantiyle satış sonrası destek alanında bir devrimi gerçekleştiren doğu cam balkon ayrıca tüm müşterilerine kredi kartıyla satış imkanı sunmaktadır.


Cam balkon üretimi, belirli bir uzmanlık gerektirmektedir. Firmamız yeterli tecrübe ve uzmanlığa sahip yapısıyla, cam balkon başta olmak üzere, tente, kış bahçesi ve çeşitli sistemler üzerine alanında uzman ekiple hizmet vermektedir. Kaliteli malzeme kullanılarak, usta ve detaylı bir işçilikle kendi markasının üretimini yapan firmamız cam balkon modelleri, farklı ihtiyaç ve bütçelere hitap edecek çeşitliliktedir. Bazı kişiler için karar verirken, cam balkon fiyatları önemli bir kriterdir. Şeffaf bir manzara ve konforlu kullanım için teknolojik özelliklerle donatılmış ürünlerin üretimini yapmaktadır. Cam balkon firması olarak, pratik kullanım haricinde farklı renk seçenekleriyle kullanıldığı alanın dekorasyonuna katkı sağlayan modeller, ekonomik açıdan da avantajlıdır. 

Her çalışma alanında olduğu gibi su kaçak tespitinde yeni nesil teknoloji hamleleri de hız kesmeden devam ediyor ve su tesisat tamircisi arayışlarınızın üstün hizmetle karşılık bulmasını sağlıyor. Bu bağlamda su kaçak tespit cihazlarının maksimum verimle hizmet verdiği su tesisat tamiratlarında, minimum kırma ve en iyi zaman yönetimiyle hizmet almak mümkün hale geliyor. Firmamızın bünyesinde bulunan son teknoloji ürünleri ile, robotla tesisat tıkanıklık testleri de dahil olmak üzere tüm su tesisatı testleri en kısa sürede gerçekleştirilmektedir. Böylece manuel müdahalelerin sebep olduğu iş gücü ve maddi kayıplar yaşanmadan, görüntüleme sistemleri aracılığıyla tıkanıklıklar ve hasarlı bölgeler hızlı şekilde tespit edilir. Yaşam alanlarının olmazsa olmazı su tesisat sistemleri belirli periyodik bakımlara ve sorun yaşanırsa su kaçağı tespiti işlemlerine ihtiyaç duyabilir. Su tesisat tamircisi hizmetinden faydalanmadan evvel alacağınız hizmeti sunan firmaların sektörel yetkinliklerine ve sahip oldukları uygulama disiplinlerine hakim olmanız önemlidir. Çünkü acemi tamirat mağduru insanların kayıpları yalnızca vakit ve iş gücü olarak değil maddi anlamda da büyük bir külfet doğurur. Böyle bir manzarayla karşı karşıya kalmamak için teknolojinin ve mesleki deneyimin sentezini dengeleyen profesyonelleri tercih etmelisiniz. Böylece hem maddi tasarrufunuzu garanti altına alabilir hem de hayati ihtiyaçlarınıza yönelik çözüm hizmetlerini maksimum kaliteyle alabilirsiniz. En yakın Çekmeköy Su Tesisatçısı | Çavuşbaşı Su Tesisatçısı | Sultanbeyli Su Tesisatçısı | Çayırova Su Tesisatçısı | Tuzla Su Tesisatçısı | Üsküdar Su Tesisatçısı | Bostancı Su Tesisatçısı | Cevizli Su Tesisatçısı | Şile Su Tesisatçısı | Kurtköy Su Tesisatçısı | Darıca Su Tesisatçısı | Gebze Su Tesisatçısı en iyi tesisat firmaları arasında özellikle tıkanıklık açma ve su kaçağı tespiti hizmetleri için yapacağınız seçimin odağı, alternatifler arasında en verimli hizmeti fiyat/performans dengesine uygun şekilde veren firmalar olmalıdır. Tüm tesisat bakım işlemlerinde olduğu gibi tıkanıklık açma ve su kaçak tespiti işlemlerinizde de fiyat/performans dengesini gözeterek üstün hizmet kalitesi sunmaktadır. Bu sayede makul ücretlendirme politikalarıyla, yeni nesil teknoloji ürünlerinin kullanıldığı ve profesyonel işçilik sayesinde en iyi müdahalelerin planlandığı hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Güvenilir Çatalca Su Tesisatçısı | Sancaktepe Su Tesisatçısı | Pendik Su Tesisatçısı | Maltepe Su Tesisatçısı | Kadıköy Su Tesisatçısı | Kartal Su Tesisatçısı | Beykoz Su Tesisatçısı | Ümraniye Su Tesisatçısı | Ataşehir Su Tesisatçısı İstanbul tesisat tamir hizmetleri alanında sektörün öncü firmaları arasında yer alır. Mesleki disiplinini müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışı üzerine kuran bir yönetim algısıyla; son teknoloji tespit ve müdahale araçlarıyla İstanbul’un tüm ilçelerinde hizmet vermektedir. Tesisat sorunlarınızın çözümü ve periyodik bakım gerektiren tesisatlarınızın garantili bakımı için iletişim kanalları aracılığıyla firma yetkililerine ulaşabilir ve en kısa sürede müdahale ekiplerinin gelmesi için talep oluşturabilirsiniz. 7/24 memnuniyet WP hattı üzerinden görüş ve dileklerinizi iletebilir, size verdiğimiz hizmet kalitesini değerlendirebilirsiniz.