Andreas lage fotballdrakter from gob bot's blog


Antonio Rüdiger, Andreas lage fotballdrakter
Chelsea hadde det verste forsvaret i den øverste halvdelen av Premier League denne perioden og viste en spesiell svakhet fra dødballer.
Antonio Rüdiger, Andreas Christensen og Kurt Zouma har ikke klart å overbevise konsekvent mens Fikayo Tomori falt i favør i andre halvdel av sesongen.
Lampard har identifisert behovet for en dominerende midtstoppssignering og er visstnok forberedt på å bruke store, til tross for at de blå investerer mye i andre posisjoner.
fotballdrakt
21-åringen, som startet sin karriere i Blues-akademiet, er en naturlig midtbanespiller, men har allsidigheten til å også spille i midtforsvaret.
Og Lampard antas å være opptatt av å gi Rice permanent tilbake til en forsvarer, og potensielt gi en langsiktig løsning i hjertet av Chelsea-bakvakten.
fotballdrakt
En slik overgangsavgift kan være et problem med at Chelsea også ønsker å kjøpe en ny venstreback og keeper i tillegg til Bayer Leverkusen-angriper Kai Havertz.
Brighton-kaptein Lewis Dunk har også blitt knyttet til et trekk til Stamford Bridge og ville være et billigere alternativ til Rice.
28-åringen har vært hos sørkystklubben hele sin karriere, men vurderes nå å flytte til vest-London.
Dunk har startet 110 av Brightons 114 Premier League-kamper, inkludert 36 av denne sesongens 38 kamper, selv om han fremdeles er mer erfaren i mesterskapet etter å ha nådd 164 opptredener i 2. trinn.
goedkope voetbalshirts
Burnley-midtstopper James Tarkowski er en lignende profil for å signere til Dunk, selv om Clarets-forsvareren er et år yngre og har 12 måneder mindre å løpe på kontrakten.
Den samme rapporten som navngir firemannslisten antyder at Rennes har åpnet samtaler om muligheten for å signere Tomori på utlån neste sesong, selv om Chelsea ennå ikke skal ta en beslutning om 22-åringens fremtid.


fotballdrakter med navn
bestille fotballdrakter
fotballdrakter med trykk
fotballdrakter eget trykk
lage fotballdrakter


     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By gob bot
Added May 3

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives