Efter en stenig form av form har PSG sammanställt from jac ds's blog

I och med att Tuchel på lördagen förklarade att den skadade anfallaren Mauro Icardi troligen inte kommer att spela igen förrän det nya året, faller skyldigheten alltmer på Neymar och Mbappé att hålla målen flödande för PSG. Efter en stenig form av form har PSG sammanställt tre raka segrar och slog både Manchester United och Montpellier med 3-1 marginal innan de slog Istanbul Basaksehir 5-1 på onsdagen. Det spelet försenades en dag efter att påståenden om rasism mot en fjärde tjänsteman på tisdag fick spelet att skjutas upp.
En knock-on-effekt var att PSG: s spelare nekades den två dagars paus som Tuchel hade planerat för dem, och han vet att Lyon, som missade den här säsongens europeiska tävlingar, har haft en hel vecka att förbereda sig för stor sammandrabbning vid Parc des Princes. Tuchel identifierade Memphis Depay som ett stort hot mot PSG, talade om hans förmåga att ströva omkring och hitta utrymme, och sade att Lyon är ett lag som visar 'mod' och 'nästan har samma kvalitet som vi gör'.
fotbollströja
Tuchel tror att Lyon-mittfältaren Houssem Aouar, kopplad till PSG bland en mängd klubbar, har kvaliteten att spela för vilket lag som helst. 'Vi har respekt för alla klubbar och spelare så vi pratar inte om andra spelare, men det är tydligt att Houssem Aouar är en nyckelspelare för Lyon och landslaget,' sa Tuchel om den franska stjärnan. Det är uppenbart att han kan spela i vilket lag som helst i världen. Han är en fantastisk spelare och har varit nyckeln till Lyon så vi måste förbereda oss väl för att möta honom. '
fotbollströjor

PSG paita

Maglietta Chelsea

Frankrike Fotballdrakter

Portugal Landslagsdrakt

Manchester City drakt


     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By jac ds
Added Apr 5 '21

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives