køb fodboldtrøjer spilles from sracke189's blog






fodboldtrøjer

ivrige efter det spanske outlet



Chelsea og Manchester Uniteds



Fodboldtrøjer Med Tryk, Maglie Calcio Di Squadre, Chelsea Trøje, Fußballtrikots Günstig



varane har kontrakt med køb fodboldtrøjer spilles på bernabeu


Chelsea og Manchester Uniteds overførselsmål Raphael Varane har erklæret sin fremtid som 'klar' og efterlader Premier League -klubberne i beredskab.

Real Madrid -forsvarsspilleren mangler endnu at indgå en ny aftale med Los Blancos, ifølge den italienske journalist Fabrizio Romano, på trods af at den snart går ind i sit sidste år.

Varane har kontrakt med Bernabeu indtil juni 2022, og flere rapporter har forbundet den 28-årige med et skridt væk, og et skifte til Premier League anses for mest sandsynligt fodboldtrøjer med tryk.

Ligue 1-outfit Paris Saint-Germain er også ivrige efter det spanske outlet Mundo Deportivo.

Madrid kunne være ivrig efter at tjene penge på franskmanden i et forsøg på at skaffe midler til en dyr sommer, som kunne få dem til at målrette mod Varanes landsmand Kylian Mbappe

maglie calcio di squadre.

Varane har dog sagt, at han koncentrerer sig om at afslutte sæsonen med Zinedine Zidanes side, der sidder to point efter lokale rivaler Atletico Madrid i La Liga -tabellen med fem kampe tilbage chelsea trøje.

Han har vundet tre La Liga -titler, med den seneste der kom i sidste sæson, og var involveret i hver af Madrids fire seneste Champions League -succeser Fußballtrikots günstig.

Han var også en vigtig del af Frankrigs trup og løftede VM i 2018 sammen med flere mulige fremtidige holdkammerater, herunder Man Uniteds Paul Pogba og Chelsea N 'Golo Kante og Olivier Giroud.

Men han kunne nu afslutte som en del af en sommeropgradering på Bernabeu. Madrid er nødt til at skaffe midler, hvis de vil signere Mbappe fra PSG og fuldføre den forventede ankomst fra Bayern München -forsvareren David Alaba, som ville skrive under på en gratis kontrakt.

Den mangeårige anfører Sergio Ramos forlader også i slutningen af ​​kampagnen efter 16 år i klubben.

Varane skal spille mod Chelsea i morgendagens første etape i Champions League-semifinalen, der spilles på Bernabeu.








barcelona FC drakt
kjøpe fotballdrakter
køb fodboldtrøjer
billige fotballdrakter
kjøpe fotballdrakter
PSG tröja
köpa fotbollströjor
barcelona tröja
PSG drakt
sverige tröja barn
magliette calcio





     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By sracke189
Added Aug 22 '21

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives